Over mij

In mijn jeugd kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga in de vorm van mediteren. Dit was nodig gezien mijn hersenschudding en andere lichamelijke klachten. Daarna heb ik af en toe ook wat houdingen gedaan maar ik begreep eigenlijk niet helemaal wat ik deed en waar het over ging.

Toen ik verhuisde naar Amsterdam begon ik met minimaal 1 keer per week yogales volgen. Deze volgde ik bij een traditionele docent uit India. En vaak begon ik de dag ook met yoga.

Ik merkte gedurende de jaren dat ik iedere keer weer terug kwam bij yoga en dus terug bij mezelf. Dit heeft met doen besluiten een opleiding te volgen voor yogadocente gespecialiseerd in easy flow ook wel vinyasa flow met een vleugje critical aligenment.

Toen ik een burn-out kreeg merkte ik dat intens bewegen te veel voor mij was en kwam ik in contact met restorative yoga. Hier voelde ik me echt als een vis in het water. In het drukke bestaan dat we tegenwoordig leiden is het fijn om af en toe terug te keren naar binnen en vertragingen en verstilling uit te nodigen.

Wil jij ervaren wat dit voor jou kan doen? Twijfel niet. Je bent van harte welkom voor een proefles.

Afgeronde yoga Opleidingen:

  • 2014 cursus Mindfulness
  • 2016: 200H Easy flow yoga met critical alignment
  • 2019: 100H Restorative yoga & meditatie
  • 2020 100H Doula & pregnancy, postnatal YTT