Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga & Doula in Noordwijk

Zwangerschapsyoga

Blijf fit en vitaal, neem de tijd om de veranderingen in je lichaam waar te nemen en contact te maken met jouw kindje.

Mijn wens is om jou te laten groeien tijdens je zwangerschap vanuit innerlijke kracht, liefde en vertrouwen. Waardoor je vol vertrouwen de bevalling tegemoet kan gaan.

Regelmatig start er een nieuwe groep zwangerschapsyoga. Laat snel weten of je meedoet want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wegens zwangerschapsverlof start er weer een nieuwe groep zwangerschapsyoga op 1 september 2022.

Zwangerschapsyoga

Wil jij ook fit en vitaal blijven tijdens je zwangerschap? Je spieren rondom je bekken versterken en je lichaam voorbereiden op de bevalling? Dat kan! Dit doen wij in een kleine informele setting met andere zwangere dames waarbij ook gelegenheid is voor het uitwisselen van ervaringen. Iedere maand staat in het teken van een ander thema met ook regelmatig gastsprekers.

Privé begeleiding

Wil jij een op maat gemaakt programma voor voor, tijdens of na jouw zwangerschap? Of heb jij behoefte aan een stukje coaching of begeleiding die ik jou kan geven vanuit mijn Doula expertise? Geen probleem. Zo kunnen we samen bijvoorbeeld een geboorteplan op stellen of samen met jou partner een aantal houdingen oefenen om je extra zeker te voelen tijdens de bevalling.

Doula

Wil jij iemand die er helemaal voor jou is tijdens je zwangerschap en tijdens je bevalling? Kies dan voor mij als Doula, maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek om te onderzoeken of het klikt en dit is waar je naar op zoek bent.


De beste vorm van yoga waar mijn gedachten op een rijtje komen en mijn lichaam en geest tot rust komen. 

Willemijn


Laten we samen iets moois opbouwen.